"Dans met je hart en je voeten zullen volgen"

Welkom op de website van "Voetzorg Pedique"

Onze voeten brengen ons overal heen, zij dragen ons hele gewicht bij elke stap die we zetten. En toch vergeten we onze voeten nog wel eens te verzorgen. Als u uw voeten een keer wilt verwennen of van eventuele klachten aan de voeten af wilt, dan bent u bij Voetzorg Pedique aan het juiste adres. 

Wat doet een ( medisch ) pedicure?

De pedicure heeft als doel om u pijnvrij te laten lopen. Daarnaast zorgt ze ervoor dat uw voeten er weer mooi verzorgd uitzien. Om dat te bereiken verwijdert de pedicure eelt, likdoorns en behandeling van kloven. Ook knipt en freest zij uw nagels op de juiste wijze en kan zij nagelproblemen oplossen. Ook kan ze u van advies voorzien bij verschillende voet- en nagelproblemen door middel van een voetonderzoek. Bij Voetzorg Pedique kunt u ook terecht voor Medisch Pedicure, hieronder valt de voetzorg voor diabetici, oncologische voet en de overige risico voet ( reuma, oudere voet, verwaarloosde voet ). Tevens kunt u terecht voor nagelreparatie en nagelregulatie.

In de praktijk wordt u geholpen door middel van de nieuwste technieken en met moderne en professionele apparatuur. Er wordt gewerkt volgens de voorschriften van de Code van het Voetverzorgingsbedrijf. Voetzorg Pedique is aangesloten en verzekerd bij brancheorganisatie ProVoet, als waarborg voor u als klant. Voetzorg Pedique voldoet aan de vereiste opleidings- en examen eisen die door ProVoet zijn opgesteld. Voor meer informatie over ProVoet klikt u op het logo.


Bij Voetzorg Pedique krijgen uw voeten de behandeling en verzorging die ze verdienen!!